Gereedschapsloos en ultrasnel een écht duurzame moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun of voederhuisje maken. 

Precies zoals jij het wil.

3 UNIEKE VOORDELEN

MODULAIR | ZO RENDEERT JE INVESTERING ELK SEIZOEN, HET HELE JAAR DOOR!

Een moestuinbak, zandbak, plantenbak, plantensteun, voederhuisjes of fruit- en groentekooi … de modulaire onderdelen van onze tuinaccessoires zijn voor tuinliefhebbers wat speelblokjes zijn voor kinderen: zonder gereedschap en moeite onderling te combineren en al even makkelijk te hergebruiken in steeds wisselende seizoenstoepassingen voor in je tuin.

DUURZAAM | DAAROM KRIJG JE EEN LEVENSLANGE GARANTIE!

In aluminium, roestvrij staal, kurk of larikshout … onze tuinaccessoires combineren en contrasteren prachtig met de natuurlijke kleuren van uw tuin. Bovendien zijn al onze producten door een doordachte en kwalitatieve materiaalkeuze bijzonder duurzaam. Ze gaan een leven lang mee en bieden een slim alternatief voor de roofbouw op onze natuurlijke rijkdommen.

ULTRASNEL | MONTEREN ZONDER MOEITE!

Geen handigheid of gereedschap vereist dankzij een slimme en ultrasnelle montagemethode. Voor jong en oud, voor handig en onhandig, en iedereen daar tussenin. Monteer in een oogwenk één van onze kant-en-klare tuintoepassingen of ga zelf creatief aan de slag en combineer onze afzonderlijk verkrijgbare modulaire onderdelen naar eigen inzichten en noden.

Niet te geloven hoe snel en hoeveel er geoogst kan worden uit zo'n moestuinbak. Warm aanbevolen, die moestuinbakken van Smart Life.

Familie Michielssen

Overijse

TUINACCESSOIRES VOOR HET LEVEN, NIET VOOR EVEN

Bruno Verhaeghe

Drijvende kracht & tuinliefhebber

Smart Life by WITBOSCH is een jong en innoverend bedrijf van bij ons met een uniek concept van modulaire, echt duurzame en ultrasnel op te zetten tuinaccessoires.

Stel zelf de ideale toepassing voor jouw tuin samen met behulp van afzonderlijk verkrijgbare en modulaire onderdelen: onze SMART PARTS. Of kies uit een ruim assortiment van kant-en-klare onderdelenbundels: onze SMART APPS.

Klik de slim ontworpen onderdelen eenvoudig vast en realiseer razendsnel plantensteunen, vierkantemetertuinen, moestuinbakken, plantenbakken, voederhuisjes, fruit- en groentekooien en zandbakken.

Hergebruik de modulaire onderdelen in steeds wisselende seizoensgebonden tuintoepassingen, het hele jaar door. Wanneer niet in gebruik kunnen ze netjes plat en compact in de tuinschuur opgeborgen worden.

Onze tuinaccessoires zijn bijzonder duurzaam en van hoge kwaliteit. Zo worden de steunstaken en koppelstukken gemaakt van geanodiseerd aluminium, de haken en plantensteunen van roestvrij verenstaaldraad en de beschermende en decoratieve eindstukken van onder hoge druk samengeperste kurkkorrels. Op deze onderdelen geniet je van een levenslange garantie!

De modulaire en chemisch onbehandelde houten balken van onze zandbakken, moestuinbakken en plantenbakken worden vervaardigd van Noord-Europese Lariks (Lorken). Hierop geniet je van minimaal 5 jaar garantie.

De gebruikte materialen zijn stuk voor stuk 100% recycleerbaar en plegen geen roofbouw op schaarse natuurlijke rijkdommen. Een knap alternatief voor de massaal geproduceerde, chemisch behandelde en weinig duurzame tuinaccessoires die de klassieke tuincentra overspoelen. En die vaak veel te snel op de vuilnisbelt belanden.

Smart Life by WITBOSCH-producten zijn Belgisch design en worden hoofdzakelijk in België en Nederland vervaardigd. Ze gaan makkelijk een leven lang mee. Voordelig toch?

AFHAALPUNT & DEMOTUIN

Kom gerust even langs (op afspraak) en bezoek mijn grote, landelijke tuin. Je kan er talloze toepassingen van het Smart Life by WITBOSCH-concept ontdekken. Vergewis je van de kwaliteit en gebruiksgemak van de diverse modulaire onderdelen door er zelf mee even aan de slag te gaan. 

Overtuigd? Neem dan meteen mee naar huis waar je interesse voor hebt. Het hele assortiment is ter plekke ruim voorradig.

Smart Life by WITBOSCH is een handelsmerk van WITBOSCH bvba, BTW-nr. BE0852 952 228.

Adres

Smart Life by WITBOSCH Hoogheidestraat 1, 1910 Kampenhout, België

Openingsuren | op afspraak

Weekdagen: 9 - 22 u

Weekeinde: 10 - 20 u